Ломаченко відстояв пояси WBA, WBO і The Ring. ВІДЕО НОКАУТУ

 

Українець Василь Ломаченко відстояв звання чемпіона світу з боксу за версіями WBA і WBO в легкій вазі.

У ніч на 13 квітня за київським часом, у Лос-Анджелесі, на знаменитій арені Staples Center, 31-річний уродженець Білгорода-Дністровського впевнено переміг британця Ентоні Кроллу.

Наш співвітчизник мав беззаперечну перевагу протягом перших трьох раундів поєдинку, одного разу відправивши суперника в нокдаун. На першій хвилині четвертого раунду Лома струснув британця серією з кількох потужних ударів у голову, і Кролла впав на ринг.

Це була 13-та перемога Василя в професійній кар’єрі і другий захист титулу WBA, перший захист титулу WBO, другий захист титулу The Ring.

За умовами контракту, Ломаченко отримає за цю перемогу 2,2 млн. доларів призових, Кролла – вдвічі менше.

Уперше Ломаченко став чемпіоном світу серед професіоналів (тоді – в напівлегкій вазі) у 2014 році.

Зараз Україна має чотирьох чинних чемпіонів світу в професійному боксі – Олександра Гвоздика, Олександра УсикаВасиля Ломаченка і Артема Далакяна.

Читайте також:
Не створи собі кумира: 20 “зрад” і “перемог” Олександра Усика

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна