Штаб Зеленського пропонує провести дебати з Порошенком у форматі телемосту

 

У штабі кандидата у президенти, шоумена Володимира Зеленського запропонували провести дебати з чинним главою держави Петром Порошенком у прямому ефірі, але у вигляді телемосту.

Таку пропозицію озвучив голова штабу Зеленського Іван Баканов, передає Zaxid.net.

“Ми йдемо на зустріч. Якщо дійсно так всі хочуть з нами подебатувати, щоб ні в кого не склалося враження, що ми уникаємо таких дебатів, ми пропонуємо провести телеміст. Якщо Петро Порошенко буде в студії на “Суспільному”, а ми будемо на “Олімпійському”, будь ласка, можна буде поєднати картинки і подебатувати один з одним у прямому ефірі”, – сказав він під час брифінгу на НСК “Олімпійський”, повідомив телеканал “Прямий”.

На запитання журналістів, чому не розглядається можливість прийти до студії “Суспільного”, Баканов сказав: “Тому що, на нашу думку, на стадіоні більш відкрита атмосфера. Якщо почитати постанову ЦВК, якою регламентуються дебати на “Суспільному”, там якось дивно воно пишеться: дебати у кімнаті. На нашу думку це якийсь просто пережиток радянського минулого. Треба ставати більш відкритими і не боятися виходити у публічний простір, у тому числі й на стадіоні”.

Нагадаємо, 3 квітня Володимир Зеленський запропонував Порошенкові провести дебати на стадіоні “Олімпійський” у Києві – “перед народом”.

Петро Порошенко у ніч на 4 квітня відповів, що готовий дебатувати на стадіоні, аби лише це були дебати (“стадіон так стадіон”). Згодом голова фракції БПП Артур Герасимов повідомив, що Порошенко очікує кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебатах і 14, і 19 квітня.

Другий тур виборів президента України має відбутися 21 квітня. Перед тим, згідно із законом, у п’ятницю, 19 квітня, мали би пройти дебати кандидатів на Суспільному телебаченні. Суспільне вже назвало модераторів планованих дебатів

Читайте також:
Зеленський виграє другий тур із великим відривом, – соціологія Центру Разумкова

“Довести, що кандидат незалежний від наркотиків”: Порошенко повторно пройшов тестування на стадіоні, Зеленський – відмовився

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна