У Суспільному назвали модераторів дебатів між Порошенком та Зеленським

 

Журналісти Павло Казарін і Мирослава Барчук модеруватимуть дебати кандидатів у Президенти.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 4 квітня, розповів голова НСТУ Зураб Аласанія під час засідання круглого столу на тему “Дебати кандидатів у Президенти: чи потрібні виборцям і про що?”.

“Ми передбачаємо всі варіанти. Ми навіть прораховуємо те, що було запропоновано штабами, включно з НСК “Олімпійський”, ми прораховуємо кошторис. Передбачається, що ведучим буде той самий модератор, що вів і “Зворотний відлік”, мається на увазі Павло Казарін, а ті дебати, які мають бути у п’ятницю, має вести Мирослава Барчук”, – зазначив Аласанія.

Як повідомлялося, кандидат у Президенти Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з іншим кандидатом на пост глави держави Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні “Олімпійський”.

Після цього державне підприємство НСК “Олімпійський” поінформувало, що не отримувало жодних офіційних заявок чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в Президенти України.

Пізніше Порошенко відповів на виклик Зеленського. Чинний глава держави наголосив, що дебати – це не шоу, а серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, цінності, історичний вектор, пріоритети. Порошенко нагадав, що згідно з законом про вибори Президента, дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, але погодився на проведення дебатів на НСК “Олімпійський”.

ЦВК вже опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, що відбулися 31 березня. За цими даними, Володимир Зеленський набирає 30,24%, Петро Порошенко — 15,95% голосів виборців.

Як інформувала “Новинарня“, у ЦВК відреагували на пропозицію провести дебати на стадіоні.

Читайте також:
Порошенко запрошує Зеленського в медпункт НСК “Олімпійський”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна