Україна відкриває обстріляне КПВВ “Мар’їнка”

 

Із середи, 9 квітня, відновлює свою роботу контрольний пункт в’їзду-виїзду “Мар’їнка” на лінії розмежування в Донецькій області.

Як інформує “Новинарня“, про це у вівторок повідомила прес-служба ООС.

“Заслухавши доповідь заступника командувача Об’єднаних сил з питань застосування сил та засобів Державної прикордонної служби України, доповідь начальника відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій України щодо результатів розмінування, командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв прийняв рішення щодо скасування режиму “червоний” та відкриття КПВВ “Мар’їнка” 10 квітня з 07.00“, – ідеться в повідомленні.

“Застерігаємо ворога, що у разі провокацій, створення небезпеки для громадян України, які перетинають лінію зіткнення через будь-які КПВВ, реагування Об’єднаних сил буде швидке та адекватне”, – заявили у штабі.

Нагадаємо, КПВВ “Мар’їнка” рішенням КОС був закритий 5 квітня після обстрілу з боку бойовиків “ДНР”, унаслідок чого отримав поранення український офіцер-прикордонник.

Паралельно з цим із 4-8 квітня був закритий на реконструкцію КПВВ “Гнутове”. 9 квітня він відновив роботу.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна