Пункт пропуску “Гнутове” знову працює

 

Із 7 ранку 9 квітня відновлено пропуск громадян і транспортних засобів через лінію розмежування у пункті пропуску “Гнутове”, у “Мар’їнці” пропуск не здійснюється.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

“Оскільки частина заходів з реконструкції КПВВ “Гнутове” завершена, сьогодні з 07:00 відновлено пропуск осіб через лінію розмежування у цьому контрольному пункті. В КПВВ “Мар’їнка” за рішенням командувача Об’єднаних сил (Сергія Наєва, — “Н”) продовжує діяти режим “Червоний”, через загрозу для цивільного населення у зв’язку з обстрілами збройними формуваннями РФ дорожнього коридору, пропуск громадян та транспортних засобів у межах цього гуманітарного дорожнього коридору тимчасово призупинено”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, решта КПВВ на лінії розмежування функціонують у штатному режимі. Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: “Майорське” – 30/55; “Новотроїцьке” – 10/60; “Гнутове” – 20/20.

За даними прикордонників, минулої доби, у порівнянні з попередньою, пасажиро-транспортний потік був динамічним та характеризувався деяким збільшенням. Загалом КПВВ перетнули 27,9 тисячі осіб та 2,7 тисячі транспортних засобів.

Нагадаємо, 5 квітня на КПВВ “Мар’їнка” в результаті обстрілу зі снайперської зброї з боку тимчасово окупованої території отримав поранення військовослужбовець. Пропуск осіб та транспортних засобів через КПВВ “Мар’їнка” рішенням штабу ООС було тимчасово призупинено.

Читайте також:
Окупанти обстріляли КПВВ “Мар’їнка”, поранений офіцер ДПСУ Олексій Коневега

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна