На Львівщині понад сотня зенітників вправляється у бойовій стрільбі

 

У Львівській області визначені сили та засоби повітряного командування “Захід”, на чолі з тимчасово виконуючим обов’язки заступника командира ПвК “Захід” з бойової підготовки полковником Олександром Нечипоруком, здійснили польовий вихід для виконання бойових стрільб.

Про це повідомляє прес-центр ПвК “Захід” на сторінці у Facebook.

Упродовж трьох діб обслуги ЗУ-23-2, ДШК, НСВ “Утес” та РПГ-7 на базі МЦМБ Сухопутних військ Збройних сил України проведуть бойову стрільбу по повітряних та наземних цілях.

Загалом до польового виходу залучено понад сотня військовослужбовців. Це дозволить значно підвищити злагодженість бойових обслуг. 

Як інформують військові, вже сьогодні захисники демонструють високі показники завдяки максимальній злагодженості та влучності.  Вони виконують бойову стрільбу за чотирма різними завданнями для кожного виду озброєння. Вдосконаливши свої навички ведення вогню у світлу пору доби, вже ввечері обслуги перейдуть на виконання вправ в нічну пору доби. 

“Такі заняття, перш за все, проводяться задля набуття особовим складом практичних навичок щодо впевненого володіння зброєю та ефективного застосування засобів безпосереднього прикриття об’єктів і сил”, – зазначив полковник Олександр Нечипорук.

Він також додав, що визначена кількість боєприпасів дозволила результативно провести індивідуальну підготовку особового складу до боротьби з наземними цілями, а також підвищити динаміку бойової роботи обслуг засобів безпосереднього прикриття.

Читайте також:
На Львівщині воїни-зенітники проходять командно-штабне навчання. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна