На Львівщині воїни-зенітники проходять командно-штабне навчання. ФОТО

 

Упродовж тижня один із зенітних ракетних полків Повітрятного командування “Захід” проходить навчання у Львівській області.

Про це повідомляє прес-центр ПвК “Захід” на сторінці у Facebook.

Під час навчання здійснять перевірку готовності чергових сил протиповітряної оборони щодо виконання завдань за призначенням.

Крім того, відпрацюють підготовку та ведення бойових дій зенітним ракетних полком щодо прикриття військ у ході відсічі збройної агресії.

“Протягом декількох діб наші підрозділи виконуватимуть поставлені завдання в режимі, максимально наближеному до бойового”, – розповів начальник ЗРВ – начальник відділу ЗРВ ПвК “Захід”, полковник Олексій Цуканов.

У вівторок, 19 березня, бойові обслуги зенітного ракетного комплексу “Бук М1” зі складу підрозділів ППО Теребовлянського зенітного ракетного полку повітряного командування “Захід” за сигналом вибули в нові позиційні райони для відпрацювання умовно-бойових завдань.

Зайнявши стартові позиції, зенітно-ракетні батареї виконали завдання щодо пошуку повітряних цілей, як по імітованих, так і по реальних, взяття їх на автоматичне супроводження та умовне знищення.

Зауважимо, що саме такі навчання дозволяють перевірити підрозділи протиповітряної оборони, як швидко та вчасно вони реагуватимуть на будь-яку агресію з повітря.

Читайте також:
На Львівщині тривають тактичні навчання зенітних ракетних підрозділів Повітряних сил. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна