На Львівщині тривають тактичні навчання зенітних ракетних підрозділів Повітряних сил. ФОТО

 

В одному із зенітних ракетних полків повітряного командування “Захід” на Львівщині тривають тактичні навчання під керівництвом командира полку.

Як передає “Новинарня“, про це повідомила прес-секретар ПвК “Захід”, капітан Олександра Качмар.

Під час навчань практично перевірили набуті бойові спроможності окремого зенітного ракетного дивізіону з виконання завдань за призначенням.

“Зокрема, українські воїни здійснили пошук, захоплення реальної цілі, що позначалася контрольною та умовно її знищили. Також відпрацювали нормативи бойової роботи щодо заняття зміни стартових позицій зенітними ракетними батареями. Взнаки дався набутий протягом тривалого часу досвід виконання завдань під час проведення Операції об’єднаних сил, а також відсутність шаблонного прийняття рішень щодо виконання визначених завдань”, –  йдеться у повідомленні.

За словами військових, окремий зенітний ракетний дивізіон вийшов у визначений район і відпрацював завдання щодо контрольної цілі.

“За попередньою оцінкою командування полку, із завданням впоралися і контрольна ціль умовно знищена. Чергові сили та засоби полку боєготові та спроможні виконувати весь спектр бойових завдань”, – розповів полковник Іван Величко.

ПвК Захід 6 ПвК Захід 5 ПвК Захід 7 ПвК Захід 4 ПвК Захід 3 ПвК Захід 2
<
>
ФОТО: Повітряне командування "Захід"

Читайте також:
На Львівщині пройшов чемпіонат Повітряних сил ЗСУ з біатлону

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна