В Одесі затримали чоловіка, що добивав ногами поранених під час ДТП нацгвардійців

оновлено, доповнено

В Одесі затримали молодика, який бив ногами бійців Нацгвардії, постраждалих під час наїзду автомобіля у суботу, 30 березня.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

“Після страшного удару троє гвардійців стікали кров’ю на асфальті, викликали швидку — і тут ця мразіна в синій куртці підскочила до бійців і завдала кілька ударів (!) По лежачих, поки його не відштовхнула, спасибі їй, жінка… Яким треба бути нелюдом!?? Що ж ти за мразь така? Як же тебе земля носить? Він втік з місця трагедії до того, як приїхала поліція і “швидка”. Ми шукали його всю ніч і півдня – він ховався, але зараз ми його знайшли!.. Раніше судимий, перебуває під умовним терміном громадянин України, одесит і мразь! Якийсь Путілін”, — написав голова МВС на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляє одеський сайт “Думська”, затриманий в минулому році був умовно-достроково звільнений з колонії, де відбував покарання за велику крадіжку.

Буквально за кілька хвилин до події на розі проспекту Добровольського і Кишинівської вулиці нацгвардійці зробили йому зауваження за порушення громадського порядку.

“Переконаний прихильник злодійський субкультури А.У.Є”, – пише видання про затриманого з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Путілін інкримінують частину 2 ст. 345 КК України – “загроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”.

Йому сзагрожує до 5 років позбавлення волі.

Як інформувала “Новинарня“, особу зловмисника було встановлено та розіслано орієнтування усім підрозділам. Про це повідомляв на своїй сторінці у Facebook керівник організації “Вуличний фронт” Дем’ян Ганул.

“В Одесі сталася жахлива аварія, два авто зіштовхнулися, і одне викинуло на тротуар, де несли службу троє бійців Національної Гвардії, один із них загинув на місці, двоє перебувають у лікарні. У мережі з’явилося відео одразу після аварії, на якому особа підходила до поранених бійців та била їх”, — писав він.

Ганул також зазначав, що особу зловмисника було встановлено та оголошено в розшук.

“Суворовським відділом поліції в м.Одесі ГУ Нацполіції в Одеській області за скоєння хуліганських дій, розшукується Путілін Максим Асламбекович, який після ДТП підійшов до двох військовослужбовців Національної гвардії України ВЧ 3012, що вже перебували непритомні від отриманих тілесних ушкоджень внаслідок ДТП, та спричинив відносно них хуліганські дії, а саме двічі їх вдарив ногами по тулубу та пішов у невідомому напрямку”, — йшлося у тексті орієнтування поліції.

Як інформувала “Новинарня“, 30 березня автомобіль Opel Omega зіткнувся з Mercedes та збив трьох військових Нацгвардії. Внаслідок події один військовий загинув.

Загиблим виявився службовець Нацгвардії Віталій Флоря 1996 року народження. Нацгвардійці саме заступили на передвиборче патрулювання міста. Ішли по тротуару, а на дорозі у цей час зіткнулися дві авто, одне з них кинуло просто на пішоходів.

Читайте також:
На Київщині в ДТП загинули п’ятеро людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна