На Київщині в ДТП загинули п’ятеро людей

 

У с. Яблунівка Макарівського району Київської області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю легкового автомобіля загинули п’ятеро осіб й одна постраждала.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

“8 березня вночі у с. Яблунівка Макарівського району водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, унаслідок чого загинуло п’ять осіб та одну особу госпіталізовано до лікарні”, — йдеться в повідомленні.

На місці події працювала оперативна група Головного управління ДСНС у Київській області.

Як поінформували в поліції Київської області, у дорожньо-транспортній пригоді загинуло п’ятеро молодих людей, серед них 16-річна дівчина.

Повідомлення про аварію з потерпілими по вулиці Грушевського у селі Яблунівка Макарівського району до поліції Київщини надійшло о 02:37 год.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працювали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Макарівське ВП Ірпінського ВП ГУНП в Київській області, швидка медична допомога.

Встановлено, що житель с. Новосілки, керуючи автомобілем ВАЗ 21124 допустив виїзд на попутне узбіччя, де сталося зіткнення з деревом. В авто перебувало п’ятеро пасажирів, серед них дві неповнолітніх дівчини.

Внаслідок ДТП 27-річний водій та четверо пасажирів, молоді хлопці, віком 19-20 років та 16-річна дівчина, від отриманих травм загинули на місці аварії. Усі були місцевими мешканцями.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України. Поліція встановлює всі обставини смертельної аварії.

Зауважимо, речник поліції Київської області Микола Жукович розповів, що у машині знайшли недопиту пляшку горілки, передає “112 Україна”.

“У салоні ми знайшли недопиту пляшку горілки. Поки рано говорити, що всі вони були в нетверезому стані, але сам факт залишається фактом”, — сказав він.

Читайте також:
Резонансна ДТП в Харкові: Зайцевій і Дронову присудили максимальний термін

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна