Депутат Береза заявив, що на його приймальню напали озброєні тітушки

 

У Києві невідомі влаштували конфлікт у приймальні народного депутата України Борислава Берези після відмови охоронців пропустити їх на прийом.

Про повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зокрема, як зазначається в повідомленні, о 13:07 у чергову частину надійшла інформація від перехожого про те, що вулиці Олександра Сабурова біля приймальні народного депутата перебувають підозрілі люди зі зброєю. На місце події вирушили наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції.

За попередніми даними, невідомі намагалися потрапити до народного депутата на прийом, однак охорона їх не впустила.

“Виник конфлікт, після якого візитери, попри спроби охорони заблокувати їх, протаранивши машину, втекли автомобілем Range Rover. Згодом цю автівку з механічними пошкодженнями без номерних знаків виявили на стоянці по вулиці Теодора Драйзера”, — поінформували в поліції.

Сам Береза розповів, що на його приймальню напали тітушки. За його словами, нападники втекли на трьох машинах, одна з яких – знайдений Range Rover.

Депутат пов’язує напад зі своєю діяльністю проти нелегального бізнесу: “Це мені привіт такий передають? За те, що закриваємо наливайки? За те, що закриваємо гральний бізнес? За те, що криміналу не даємо працювати? Так мені кримінал привіт передав?”.

Як повідомили у поліції, подія зареєстрована у журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Деснянського управління поліції.
Слідчо-оперативна група з’ясовує всі обставини, проводить огляд місця події, спілкується зі свідками та очевидцями. Оперативники розшукують осіб, які спровокували конфлікт у приймальні народного депутата.
Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Читайте також:
Контрабанда, наркотрафік та корупція: Херсонщина скочується у неофеодалізм, — Береза

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна