Контрабанда, наркотрафік та корупція: Херсонщина скочується у неофеодалізм, — Береза

 

Борислав Береза
народний депутат України

(FB)

Те, що відбувається на Херсонщині — це не проблема, а повний… капець. Ми шоковані.

Приїхали розбиратися у справі Каті Гандзюк і копнули глибше. Інформація, отримана нашою ТСК, жахає. Від контрабанди до сепарів, від наркотрафіку до глобальної корупції, від зв’язки влади із криміналом до вирубування лісів, від співробітництва із окупаційною владою Криму до впливу регіоналів-втікачів на регіон.

Те, що тут відбувається — це не дно. Це гірше. Тут потрібно запроваджувати надзвичайний стан, тому що воєнний стан тут нічого не змінив на краще.

За даними уповноваженого представника президента по АР Крим Бориса Бабіна, є тривожні факти щодо питання нацбезпеки і всі ознаки загрози втрати державності. Пекло, пекло і ще раз пекло.

Нашу ТСК потрібно було створювати хоча би заради того, щоби сьогодні заслухати покази свідків. Але якщо не буде жодних дій, аби навести лад, то можна вважати, що Україна як держава втрачає.

Тому що Херсонська область скочується у неофеодалізм.

Читайте також:
Справа Гандзюк: міський голова Херсона заявив, що боїться за своє життя

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна