“Весна прийшла — сезонний авітаміноз?” Гриценко прокоментував заяву Тимошенко про об’єднання

 

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко відреагував на заяву лідера партії “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” Юлії Тимошенко про готовність об’єднатися в одну команду.

Про це політик написав у Twitter.

“Заголовки новин: “Тимошенко допускає об’єднання з Гриценком”. До того:  “Бойко допускає об’єднання з Тимошенко”… Весна прийшла — сезонний авітаміноз? Чи гормони закипіли? Чому вони заметушилися?” — прокоментував Гриценко.

Раніше лідер партії ВО “Батьківщина”, кандидатка у президенти Юлія Тимошенко в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону заявила, що готова об’єднатися в одну демократичну команду разом з Анатолієм Гриценком.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно кандидат у президенти від партії “Опозиційна платформа – За життя” Юрій Бойко заявив, що не виключає коаліції з іншими партіями, зокрема з “Батьківщиною” Юлії Тимошенко.

Водночас під час маршу єдності у Львові Гриценко сказав, що прем’єр-міністром “свого” уряду бачить Андрія Садового, який зняв свою кандидатуру на користь останнього. Політики підписали угоду про об’єднання зусиль на президентських виборах.

Читайте також:
Вдова Героя України Рибака заборонила Тимошенко піаритися на імені її закатованого чоловіка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.