“Посил миру”. Бойко говорить про об’єднання з Тимошенко

 

Кандидат у президенти від партії “Опозиційна платформа – За життя” Юрій Бойко не виключає коаліції з іншими партіями, зокрема з “Батьківщиною” Юлії Тимошенко.

Про це він сказав в ефірі програми “П’ятий кут” на телеканалі NewsOne.

Бойко заявив, що готовий об’єднатися і сформувати коаліцію з тим, “хто буде з нами згоден, хто буде робити кроки для миру в країні і тим, хто буде захищати економічні інтереси” виборців.

На запитання телеведучої, чи можливо його об’єднання з лідером “Батьківщини”, він відповів: “Якщо буде посил до миру, то так”.

Також Бойко розповів про розкол “Опозиційного блоку”. За його словами, під час переговорів про об’єднання з партією “За життя” “стало ясно, що частина “Опоблоку”, орієнтована на бізнес, валяла дурня”.

“Я вважаю, наш виборець заслуговує того, щоб було створено єдиний опозиційний фронт. Ми простягнемо їм руку, якщо вони зрозуміють, що треба відповідати на запит виборця і об’єднуватися”, – заявив він.

“Шкодую, що так сталося. Ми готові до об’єднання в майбутньому, щоб відстояти інтереси виборців”, – підкреслив Бойко.

Читайте також:

Телеканал NewsOne оштрафували за заклики до повалення влади

Вдова Героя України Рибака заборонила Тимошенко піаритися на імені її закатованого чоловіка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.