На вулиці Варшави виїхали таксі із запитанням: “Хто замовив Катю Гандзюк?”

 

На вулиці столиці Польщі виїхали 7 автомобілів таксі з гаслами: “Хто замовив Катю Гандзюк?”.

Про це сьогодні, 27 лютого, повідомив у “Фейсбуці” український журналіст Євген Приходько, який зараз мешкає у Варшаві.

“Тепер і у Польщі поляки будуть питати: Хто замовив Катерину Гандзюк? Сьогодні 7 машин UBER (компанія не має до цього відношення) виїхали на вулиці Варшави з питанням про вбивство української активістки та політика”, – написав він.

За словами Приходька, кожне з цих авто щодня проїздить близько 300 кілометрів вулицями та околицями польської столиці.

“Питання про Катю будуть читати у пробках, на світлофорах та паркінгах. Хтось проігнорує, хтось піде в Гугл і почитає. В польській пресі про це достатньо інформації”, – зауважив журналіст.

“Окрім цього, це десятки клієнтів в день, тисячі в місяць. Це місцеві бізнесмени, викладачі, студенти, працівники, менеджери та політики. UBERом користується кожний третій мешканець столиці. Це потенційні туристи та інвестори, і всі вони обов’язково прочитають і почують правду про ситуацію в Україні та вбивство з кислотою”, – наголошує Приходько.

“Так, ми виносимо, що називається, «сор із ізбы», тому що якщо цього не робити, то вона взагалі згорить до біса”, – вважає журналіст.

Як писала “Новинарня“, 31 липня 2018 року громадську діячку, радника мера Херсона Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою біля будинку в Херсоні.
Після майже трьох місяців боротьби за життя вона померла в Києві 4 листопада.

Читайте також:
На матчі “Динамо” з греками підняли банери
“Вбивці Гандзюк мають сісти. Мангер вбивця”. ФОТО, ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна