У Калуші зловмисник обстріляв радіостанцію і поранив поліцейського. ВІДЕО

 

У місті Калуш Івано-Франківської області чоловік обстріляв місцеву радіостанцію та під час затримання поранив патрульного поліцейського.

Про інцидент, що стався у п’ятницю, 8 лютого, повідомив прес-центр ГУ Нацполіції Прикарпаття.

Близько 12-ї години дня поліція отримала повідомлення, що невідомий стріляє по вікнах офісу радіостанції “Калуш ФМ” на площі Героїв. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Неподалік від вказаної адреси правоохоронці помітили чоловіка, у якого на плечі був чохол, що по формі схожий для мисливської рушниці.

“Поліцейські спитали, що у чоловіка у чохлі, на що він зреагував агресією, вихопив ножа та завдав оперуповноваженому Калуського ВП ножове поранення обличчя. 31-річного старшого лейтенанта поліції з місця події госпіталізували до Калуської центральної лікарні”, – сказано в повідомленні.

Зловмисника затримали. Зазначається, що він 1987 р.н.

“Очевидці повідомляли про те, що, можливо, стрілець скористався пневматичною зброєю. Проте в нападника на правоохоронця вилучили мисливську рушницю і мачете”, – передає сайт “Вікна”.

Правоохоронці на місці скоєння злочину вилучили вісім гільз.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) та ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайет також:
В Одесі затримали офіцера ОК “Південь”, який вчинив стрілянину

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна