Керівника сектора ДМСУ на Донеччині зловили з хабарем у туалеті. ФОТО

 

Слідчі Державного бюро розслідувань на Донеччині спільно зі співробітниками Управління захисту економіки зафіксували одержання неправомірної вигоди керівником Вугледарського міського центру міграційної служби та затримали хабарника.

Операція проводилася під процесуальним керівництвом військової прокуратури Маріупольського гарнізону зі складу Об’єднаних сил, повідомив 17 січня прес-центр ООС.

Затримання відбулося в офісі Вугледарського міського сектора ГУ ДМСУ в Донецькій області. Причому, судячи з поширених фото, місцем передачі хабара був туалет. Правоохоронці розклали купюри по 500 грн. на кришці унітазу.

“Встановлено, що завідувач центру вимагав та отримав від громадянина винагороду у розмірі 6 000 грн. за сприяння у проходженні перевірки та отриманні біометричного закордонного паспорту.
Грошові кошти виявлено та вилучено, посадовця затримано. На даний час проводяться першочергові слідчі дії, а також обшуки за місцем роботи та проживання фігуранта справи. За результатами їх проведення буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру, обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади”, – ідеться в повідомленні.

Читайте також:
На Закарпатті прикордонник під час затримання намагався з’їсти хабар

Заступниці голови ДМСУ Пімаховій оголосили про підозру

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна