Десантно-штурмові підрозділи ЗСУ вирушили на Схід. ФОТО

Український десант відправився на ротацію на Схід

 

Десантно-штурмові підрозділи в четвер, 6 грудня, відправилися з аеродрому в Озерному Житомирської області на “найбільш небезпечні напрямки по всій лінії кордону”.
Як передає “Новинарня“, про це повідомила прес-служба президента України.

Передислокація ДШВ пов’язана, за словами головнокомандувача Петра Порошенка, із виконанням завдань, визначених воєнним станом в державі.

Десантно-штурмові підрозділи ЗСУ вирушили на Схід

“У рамках цього процесу бойові частини та підрозділи Збройних Сил України передислоковуються на найбільш небезпечні напрямки по усій лінії нашого кордону, щоб посилити оборонні можливості та бути готовими зупинити агресора не втрачаючи ні секунди”, – зазначив Порошенко.

Військова техніка та особовий склад передислоковуються в зону ООС на літаках.

Десантно-штурмові підрозділи ЗСУ вирушили на Схід

За повідомленнями ЗМІ, в район проведення Операції об’єднаних сил вирушають зокрема 95-та та 25-та окремі десантно-штурмові бригади.

Порошенко наголосив, що воїни ДШВ із початку збройної агресії РФ якісно та на результат виконували бойові завдання на Донбасі.

Десантно-штурмові підрозділи ЗСУ вирушили на Схід

“Ви прославилися в боях з російськими агресорами за гору Карачун та Савур-Могилу, в обороні Донецького та Луганського аеропортів. Воїни-десантники героїчно боролися за звільнення та утримання стратегічно важливих об’єктів і населених пунктів, зокрема: Лисичанська, Слов’янська, Краматорська, Красного Лиману, Рубіжного, Сєверодонецька, Бахмута та багатьох інших”, – наголосив президент.

Як інформувала “Новинарня“, в ході збройного конфлікту на Сході України майже 500 десантників не повернулися із бою.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна