Окупанти хочуть побудувати новий міст у Криму

 

Окупанти збираються будувати черговий міст у Криму. Відповідно до планів, він має з’єднати центральну та північну частини окупованого Севастополя.

Про це повідомив так званий віце-губернатор окупованого Севастополя Дмитро Овсянніков.

“Центр Севастополя з Північною стороною зв’яже міст. Найближчим часом ми представимо громадськості проект переходу через Севастопольську бухту. Ми розглядали різні варіанти: і тунелю, й надземного переходу. Обрано оптимальний варіант, який влаштовує і військових. Майбутній міст увійде до складу транспортного коридору, що включає плановану “Гераклейську рокаду” з виходом на Камишове і Казачинське шосе”, — йдеться в його повідомленні Facebook.

Згідно з попереднім проектом, міст довжиною 935 метрів матиме 4 смуги для руху з максимально дозволеною швидкістю 70 км/год.

Передбачається також створення пішохідної та велосипедної доріжок.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно співробітники Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ спільно з Головним слідчим управлінням СБ України викрили факти протиправного постачання до Росії матеріалів, які використовувались для будівництва так званого “Керченського мосту”.

Читайте також:

Керченський міст нам ще знадобиться: Порошенко у промові “потролив” Росію

У Росії порушили кримінальну справи проти американського журналіста
за колонку про Керченський міст

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна