Британські спецслужби встановили третього підозрюваного в отруєнні Скрипалів, – ЗМІ

 

Британські спецслужби змогли встановити третього агента військової розвідки Росії, підозрюваного в причетності до отруєння нервово-паралітичною речовиною “Новачок” Сергія і Юлії Скрипалів у британському Солсбері.

Про це з посиланням на власні джерела пише The Telegraph.

За даними видання, ця особа, імені якої не називають, відвідувала Солсбері для проведення розвідки перед отруєнням і планування нападу.

Спецслужби Британії цю інформацію поки що офіційно не коментували.

Нагадаємо, колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля і його дочку Юлію отруїли в британському місті Солсбері в березні цього року.

Скрипалі вижили, але в червні через контакт із залишками отрути  загинула громадянка Великої Британії Дон Стерджес, а її партнер Чарлі Роулі досі має значні проблеми зі здоров’ям.

Британська влада звинуватила в отруєнні Росію.  У скоєнні нападу британська поліція підозрює двох росіян з іменами Руслан Боширов і Олександр Петров.

Читайте також:
Труїтель Скрипаля Боширов виявився ГРУшником Чепігою і, ймовірно, воював на Донбасі

“Руссо турісто, смотрімо соборо!” Інтерв’ю Петрова й Боширова після Солбері та інтернет-меми

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна