Роспропаганда зомбує кримчан, нібито Україна винна в екологічній катастрофі

 

Анатолій Штефан
офіцер ЗСУ, аналітик Міноборони України, блогер

Росія хоче відновити водну артерію в Крим, або чергові прояви гібридної війни (FB)

Наразі у проросійських спільнотах ВК та форумах Криму чітко спостерігається компанія у звинувачення України в техногенній катастрофі на півострові Крим на заводі «Титан».
Але за кожним звинуваченням та кожною информаційно-психологічною операцією окупантів завжди стоїть якась мета, яка спочатку опосередковано спостерігається , а вже потім відкрито відслідковується.

Так і зараз, вже чітко можна побачити, що головною метою є не звинувачення, а проблематика із зачиненою дамбою, що блокує постачання дніпровської води до Кримського півострова.
І зараз вони активно починають «зомбувати» населення окупованого Криму та прилеглих районів, що для попередження чергових техногенних катастроф потрібно відновити постачання дніпровської води до Криму та необхідності відкриття дамб Північно-Кримського каналу.

Російські окупанти вдаються до своїх вже накатаних схем та підступних дій, підбурювання людей шляхом інформаційних вкидів та фальсифікування дійсних причин тієї чи іншої події.

Це і є гібридна війна, яку постійно не зупиняючись веде інформаційна машина Кремля.

Читайте також:
За два роки на більшій частині Криму всохла рослинність, – дані космічної зйомки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна