У Криму поховали щонайменше 776 вояків РФ, які воювали проти України, – постпред

В окупованому Криму поховали принаймні 776 російських військовослужбовців, які воювали проти України.

Про це з посиланням на постійне представництво президента України в АР Крим повідомляє видання “Крим.Реалії”.

За його даними, 581 із них, ймовірно, були громадянами України.

“Відбулося поховання не менше 776 солдатів російської армії. 581 із них, ймовірно, були громадянами України. Кількість поховань може бути більшою, оскільки значна частина відбувається без висвітлення”, – повідомляє представництво.

У представництві також заявили, що підтверджено взяття в полон щонайменше 42 військовослужбовців ЗС Росії з Криму, більшість з яких, імовірно, є громадянами України.

Журналісти видання підкреслюють, що в Криму та Севастополі продовжують ховати російських військових, які загинули під час вторгнення Росії в Україну.

За даними телеграм-каналу російського голови Севастополя Михайла Развожаєва, з 24 лютого 2022 року в Севастополі поховали 62 російських військовослужбовців.

У Криму не повідомляють точну кількість загиблих російських військових із півострова. Російська сторона офіційно не публікує дані про втрати. При цьому журналістам “Крим.Реалії” вже вдалося встановити особи понад 700 убитих російських окупантів із Криму та Севастополя.

Читайте також:
Журналісти ВВС ідентифікували понад 25 тисяч загиблих російських військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.