Трубу “Північного потоку-2” почали прокладати від Фінляндії

 

Судно Solitaire почало укладання труб газогону “Північний потік-2” з РФ у Фінській затоці.

Про це інформує сайт компанії Nord Stream 2.

“Судно виконуватиме роботи з укладання труб цілодобово і без вихідних. На борту судна можуть розміститися 420 осіб. Для підтримання необхідного запасу труб транспортні судна доставлятимуть 12-метрові труби вагою 24 тонни для будівництва газопроводу “Північний потік-2″ на трубоукладальне судно з найближчого логістичного центру (Котка або Ханко)”, — заявили в компанії.

Відзначається, що труби зварюються між собою на борту судна, після чого зварні шви перевіряються і газопровід опускається на морське дно.

Як інформувала “Новинарня“, наприкінці липня компанія Nord Stream 2 в рамках спорудження газопроводу “Північний потік-2” почала укладати перші труби в Німеччині.
Спорудження спірного газопроводу “Північний потік-2”, проти якого різко виступають Україна, країни Балтії і Польща та США, планується завершити до кінця 2019 року. По ньому природний газ надходитиме з Росії в Німеччину.

Читайте також:
Nord Stream 2 вирішив прокласти газогін “в обхід” Данії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна