Захарченко забрав два дні жалоби в Кобзона. І день у школярів

 

Початок навчального року на непідконтрольній українському уряду території Донецької області (ОРДО) почнеться із запізненням на три дні – 4 вересня.
Це пов’язано із загибеллю ватажка “ДНР” Олександра Захарченка. У зв’язку з цим сепаратистське угруповання оголосило триденний траур (1-3 вересня).

Варто зазначити, що раніше сам Захарченко оголошував триденний траур (31 серпня – 2 вересня) через смерть “героя ДНР” Йосипа Кобзона.

Похорон Захарченка запланований на 3 вересня. Прощальні заходи будуть організовані в Донецькому театрі опери та балету – там, де прощалися з “Моторолою” і “Гіві”.

Як інформувала “Новинарня“, у п’ятницю, 31 серпня, близько 17:00 у центрі Донецька пролунав вибух у ресторані “Сепар”. В результаті підриву смертельне поранення отримав ватажок “ДНР” Олександр Захарченко. 
Також повідомлялося про поранення “глави міндоходів ДНР” Олександра Тимофєєва і ще двох людей.

Читайте також:
Ліквідація Захарченка: “затримка ДРГ”, телеграма від Путіна,
порушена в РФ справа

“Менеджер Ахметова по лінії Путіна”. Хто такий Трапезников, який очолив “ДНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна