Дружину харківського стрільця знайшли вбитою. ВІДЕО

 

У Харкові знайшли мертвою дружину чоловіка, який минулої ночі біля мерії важко поранив охоронця і вбив поліцейського.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на джерело у правоохоронних органах Харківської області, тіло жінки правоохоронці знайшли у приватному будинку в районі Холодної Гори, де мешкало подружжя.

За словами співрозмовника агентства, жінка загинула орієнтовно 19 серпня близько 22:00 (за дві-три години до розстрілу біля міськради). Причина смерті – множинні вогнепальні поранення в руки, шию та обличчя.

За даними UA: Харків, загиблій 42 роки.

У будинку правоохоронці також виявили предмети, схожі на пістолет і гвинтівку, вони направлені на експертизу.

Слідство обґрунтовано підозрює у вбивстві чоловіка загиблої, 1971 року народження, який одразу після скоєння цього злочину вирушив у центр Харкова, де відкрив стрілянину біля будівлі мерії.

На цей час детальна інформація про особу нападника на будівлю мерії не розголошується.

Як повідомляла “Новинарня“, у ніч на 20 серпня біля міськради в Харкові невідомий відкрив стрілянину по дверях будівлі. Охоронці пустили його всередину.
Поліцейські, які прибули на виклик, побачили біля будівлі міськради пораненого охоронця. Поруч стояв чоловік, який почав стріляти по патрульних. Внаслідок стрілянини було смертельно поранено поліцейського Дмитра Кірієнка. Патрульні знешкодили нападника. Поліцейський, який дістав травми внаслідок стрілянини, помер у лікарні.
Охоронця прооперували, його стан тяжкий.
Пізніше з’ясувалося, що в крові нападника було 2 проміле алкоголю.

За фактом події відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) і ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
“Харківський стрілець” був п’яний. У поліції – три версії і дві статті

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.