У Лисичанську після пиятики вбили механіка-водія 72 омбр. Злочин розкрито. ВІДЕО

 

У Лисичанську Луганської області вбили військовослужбовця 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Як повідомили в поліції, йдеться про злочин, скоєний під час спільного розпивання спиртних напоїв – з нагоди дня народження загиблого.

Худолей Олександр Сергійович (позивний “Алекс”) народився 4 серпня 1979 року в Лисичанську. Мешкав у місті Біла Церква на Київщині.

На фронті був з 2015 року. Служив механіком-водієм 7-ї “шаленої” роти механізованого батальйону 72 омбр, водив БМП.

Олександра вбили ввечері 3 серпня – напередодні його 39-річчя. В рідний Лисичанськ він приїхав у відпустку, до батьків.

У день народження сина, о 6:30 ранку 4 серпня, батько виявив його тіло на власній присадибній ділянці – з двома ножовими пораненнями у спину і численними тілесними ушкодженнями.

Про розкриття вбивства Худолея прес-служба ГУ НП Луганщини повідомила 5 серпня:

Повідомляється, що за підозрою у скоєнні цього злочину правоохоронці затримали трьох місцевих мешканців: чоловіків 49 та 51 років і 53-річну жінку.

Як зазначили в поліції, спершу затримані заперечували свою причетність до злочину, однак “під тиском ретельно зібраних поліцейськими доказів та свідчень зізнались у скоєному”.

“Зі слів підозрюваних, того вечора вони разом із загиблим вживали спиртні напої. В ході розпиття оковитої між затриманими та їх знайомим виник конфлікт, який переріс у бійку.
Під час бійки підозрювані за допомогою дерев’яної палиці та ножа завдали потерпілому численних ушкоджень, що не сумісні з життям”, – йдеться в повідомленні.

За даним фактом слідчим Лисичанського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 КК України (умисне вбивство). Подальшу долю затриманих вирішить суд.

У загиблого бійця залишилися батьки в Лисичанську та дружина у Білій Церкві.

Зараз 72-га бригада імені Чорних запорожців обороняє Світлодарський напрямок.

Читайте також:
Небойові втрати в зоні АТО за рік скоротилися удвічі

Сім загиблих героїв липня: ІСТОРІЇ ЖИТТЯ, ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна