Тимошенко каже, ніби Порошенко домовляється з бойовиками, щоб ті захопили Донбас

оновлено

Петро Порошенко нібито не зацікавлений у проведенні чергових виборів президента України в березні 2019 року і тому домовляється з ватажками “ДНР/ЛНР” про нову ескалацію на фронті і захоплення бойовиками нових територій України.
Як передає “Новинарня“, таку заяву 5 липня в ефірі каналу “UA:Перший” зробила лідерка партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко. Надалі ці маніпулятивні тези було масовано поширено в “Фейсбуці” як платну рекламу.

За словами Тимошенко, “зараз розпочався глибокий переговорний процес із тими, хто нібито очолює “ЛНР-ДНР” – тобто, по суті, з людьми, які сьогодні окупували частину України. Порошенко хоче ініціювати початок великої війни. Він хоче, щоб були захоплені додаткові території України. Він хоче, щоб усе горіло. На цьому він хоче вводити воєнний стан і не проводити вибори у принципі. Це вкрай небезпечний план, який поки що Петро Порошенко думає реалізувати в Україні”, – ідеться в дописі на ФБ-сторінці Тимошенко.

Вона заявила: “Якщо, не дай Боже, він піде таким шляхом – по суті, початку нової військової ескалації для того, щоб зберегти свою владу і не проводити виборів – про це знатиме весь світ, про це знатиме український народ, і ми не дамо вам цього зробити!”

Варто зазначити, що після цього виступу Тимошенко у “Фейсбуці” в десятках груп та сторінок з’явилася платна реклама з поширенням тез лідерки “Батьківщини” про “здачу” Порошенком міст на Донбасі.

Тимошенко - реклама _8 Тимошенко - реклама _7 Тимошенко - реклама _6 Тимошенко - реклама _5 Тимошенко - реклама _4 Тимошенко - реклама _3 Тимошенко - реклама _2 Тимошенко - реклама _1 Тимошенко - реклама _0 Тимошенко - реклама _
<
>

Читайте також:
Цукерберг оголосив про безпекові нововведення:
реклама Facebook стане прозорішою

Як відомо, чергові вибори президента України за законом мають відбутися 31 березня 2019 року.
Наразі, за даними соціологів, порівняно найвищий рейтинг має екс-прем’єр-міністр, лідерка партії та фракції ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко.

За останні кілька років Збройні сили України на Сході не відступають зі здобутих позицій, лише просуваються вперед.

У 2016 року масована маніпулятивна політична реклама в мережі Fecebook стала однією з ознак втручання Росії в американські вибори.

Читайте також:
Тимошенко офіційно підтвердила, що йде в президенти

Перед Тимошенко роздягнувся красень-юнак, а вона презентувала
реформу Конституції. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна