Тимошенко офіційно підтвердила, що йде в президенти

 

Юлія Тимошенко заявила, що візьме участь у виборах президента України у 2019 році. Про це вона повідомила у середу під час відеоконференції у Facebook, передає “Українська правда“.

“Я буду балотуватися на посаду президента України”, – сказала Тимошенко.

За її словами, перше, що вона зробить, якщо переможе, – проведе референдум з прийняття нової Конституції. Також Тимошенко пообіцяла не “гратися в авторитаризм і монополію влади”.

Тимошенко розраховує, що вже за новою Конституцією восени 2019 року буде проведено парламентські вибори.

Крім того, на посаді президента лідер “Батьківщини” планує демонополізувати владу, “зробити її з одного боку сильнішою щодо втілення стратегій, а з іншого боку – правильно збалансованою, організованою, підконтрольною суспільству”.

Тимошенко припустила, що після зміни Конституції вона може стати останнім президентом України, після чого країною керуватимуть канцлери.

Читайте також:
Роман Безсмертний іде в президенти

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна