ФФУ назвала “цькуванням” скандал навколо кубку Ліги чемпіонів

 

Федерація футболу України прокоментувала скандал зі знімками Кубку Ліги Чемпіонів в руках к шестирічної Лізи Чаус – доньки цивільної дружини президента ФФУ Андрія Павелка. Заяву було оприлюднено на офіційний сторінці Федерації у “Фейсбуці”.

Автори заяви нагадали, що знаменитий футбольний трофей відвідав різні міста України.

“Побачити на власні очі та торкнутися мрії найкращих футбольних зірок світу мали змогу десятки тисяч наших співгромадян по всій країні: юні вихованці місцевих футбольних шкіл, діти-переселенці з Криму та Донбасу, люди з особливими потребами, поранені Герої АТО та медики, які врятували їх, захисники України, які продовжують захищати нашу державу на сході, студенти, цілі сім’ї вболівальників, представники різних вікових категорій та професій. Тисячі фото з радісними вболівальниками, яким вдалося зафіксувати щасливу мить знайомства з Кубками, заполонили соцмережі та ЗМІ”, – йдеться у повідомленні.

Гучну історію зі знімком Лізи Чаус у заяві назвали “кампанією” та “цькуванням” керівництва ФФУ. Крім того, автори зазначають, що скандал почався “з подачі фейкового ресурсу, який останніми днями став першоджерелом масштабних інформаційних атак на Федерацію футболу України”.

У Федерації також висловили переконання, що цей скандал невдовзі забудуть, а київський фінал Ліги Чемпіонів пам’ятатимуть ще тривалий час.

Як писала “Новинарня“, фото дівчинки з кубком спричинило тисячі обурених постів у соцмережах, а також стало темою жартів та “фотожаб”.

Читайте також:
Президент ФФУ привіз Кубок чемпіонів “авторитетному “сватові в церкву. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна