Голова ФФУ віддав Кубок Ліги Чемпіонів доньці співмешканки

 

Новий скандал із футбольним Кубком Ліги Чемпіонів розпочався у понеділок, 14 травня. Знімки зі знаменитим футбольним трофеєм оприлюдника в Instagram 6-річна Ліза Чаус. Вона є донькою Катерини Чаус, яку називають цивільною  дружиною президента Федерації футболу України Андрія Павелка.

На фото маленька дівчина позує з кубком у салоні автомобіля. Таке недбале ставлення до спортивної реліквії та зловживання службовим становищем з боку Павелка обурили тисячі інтернет-користувачів. Після розголосу акаунт Лізи Чаус був перейменований, а усі записи з нього видалені, але скріншоти збереглися.

 

 

 

 

 

 

Як повідомляла “Новинарня“, у квітні Павелко привіз чоловічий та жіночий кубки в одну з церков Дніпра, де його чекав сват, відомий у кримінальних колах міста – Нарік, екс-лідер організованого злочинного угруповання.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна