Бойовики “ДНР” проводять чергові збори “резервістів”

 

Бойовики “ДНР” поновили підготовку бойового резерву.

Так звана “рада міністрів ДНР” оприлюднила розпорядження ватажка угруповання Олександра Захарченка від 14 березня “Про проведення навчальних військових зборів із громадянами, які перебувають у запасі”. Його прийняття пояснюють необхідністю сформувати “резерв у період наростання військової загрози”.

Того ж дня місцева “влада” мала налагодити роботу з військкоматами і роботодавцями, які повинні зберегти робочі місця за учасниками зборів.

До 28 квітня т. зв. “міністерство оборони ДНР” має подати розрахунки компенсації учасникам “військових зборів”, а до 30 квітня в окупаційній адміністрації обіцяють їх профінансувати.

“МВС” та “ДАІ” ОРДО повинні забезпечити порядок під час проведення зборів, супроводжувати їхніх учасників, допомогти в розшуку і доставці тих “резервістів”, які не прибули за повісткою.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” провели показові “збори резервістів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна