У фракції “Опоблоку” перед виборами зріє розкол, – Казанський

 

Денис Казанський
журналіст, блогер, переселенець з Донеччини

(FB)

Взагалі в “Опоблоці” зараз кояться цікаві справи. У фракції давно зріє розкол, і чим ближче до виборів, тим сильніше невдоволення ахметовського крила, яке виступає проти керівної ролі Юрія Бойка.

Ахметовці не хочуть висувати Бойка в президенти. Його кандидатура не подобається з низки причин. По-перше – не свій. По-друге – ні риба, ні м’ясо, харизми немає, за популярністю вже програє набагато більш живому і харизматичному Рабиновичу з конкуруючого проекту, який зараз віджимає в “Опоблоку” південний схід. А скоро ще підключиться Добкін, який зі своїм хамством і матюками “ватному” виборцю теж миліший, ніж газовий злодюжка.

Кажуть, що Ахметов навідріз відмовився давати гроші на кампанію Бойка, але готовий підтримати іншого кандидата. І вирахувати цього кандидата нескладно, навіть якщо не знати внутрішніх розкладів.

Олександр Вілкул виявляє активність останнім часом і записує відеозвернення не просто так.

Ахметовське крило робить ставку на нього і зараз посилено “качає”, щоб замінити Бойка.
Якщо Бойко та вірні йому опричники не поступляться, “Опоблок”, швидше за все, розколеться, і ахметовці на чолі з Вілкулом підуть у самостійне плавання.

Партія регіонів продовжує дробитися й розпадатися на окремі проекти, що не може не тішити. Із нетерпінням чекаю парламентських виборів, щоб подивитися, як вони відбиратимуть один в одного голоси. Давно мріяв про таке шоу.

Читайте також:
Парасюк зчинив бійку з Вілкулом на телеканалі і розбив його авто. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна