Парасюк зчинив бійку з Вілкулом на телеканалі і розбив його авто. ВІДЕО

 

Народний депутат Володимир Парасюк (позафракційний) на телеканалі “112 Україна” спробував влаштувати сутичку з нардепом від “Опоблоку” Олександром Вілкулом та побив його автомобіль. Це стало відомо з ефіру “112”.

Під час ефіру Вілкул запитував візаві, де 100 тисяч доларів, які він (Парасюк) отримав від Корбана.

Парасюк дочекався Вілкула після словесної перепалки під час програми і завдав йому удару кулаком в голову.

parasyuk-vilkul2

Супротивників спробував розборонити охоронець Вілкула. Однак Парасюк знову дістався до суперника, зчепився з ним та душив у коридорі. Вілкул вирвався і в свою чергу здушив за шию Парасюка.

parasyuk-vilkul

Після цього Парасюка заблокували охоронці каналу.

Прориваючись у приміщення, де перебував Вілкул, Парасюк вигукував “кремльовська шльондра” та інші образи.

ВІДЕО:

Не спромігшись дістати Вілкула в приміщенні, Парасюк атакував авто опонента на вулиці під будівлею телеканалу.

“Чия машина? Вілкула? Це вам подарунок від Парасюка за Україну, за Донбас, тобі пофіг та машина, ти собі таких сто купиш”, – кричав Парасюк, намагаючись побити ногами двері авто.

Крім того, Парасюк ключем нашкрябав на капоті ВЛК ПНХ.

parasyuk-avto-vlk-pnh

“Товариш Вілкул безпосередньо в прямому ефірі ображав мене та моїх побратимів. Його охоронець напав не мене. Сталася сутичка. Приїхали мої побратими, зловили машину Вілкула. Ми зараз на ній лишимо багато повідомлень”, – пояснив свої дії Парасюк.

“Це людина, з якою немає про що дискутувати, безпосередньо агент Кремля, який привів країну до війни, до того, що в нас люди гинуть, що в нас немає нічого доброго. Ця машина куплена за вкрадені ним гроші у Кривому Розі, а можливо коли він був головою адміністрації чи посаді депутата. Ні одна здорова людина не захоче їздити на цій проклятій машині. Вілкула треба ліквідувати, депортувати, щоб його сліду не лишилось і його діянь тут не було. Якщо замість мозку у людини вата, він до кінця життя буде ватою? Я його попереджав. Я на особистості перший не переходив. Можливо, я комусь не подобаюсь, але я не дам можливості ображати честь і гідність себе, побратимів і держави”, – цитує Парасюка сайт “112”.

Надалі Володимир Парасюк заявив, що не шкодує про бійку.

“Можете мене любити, можете ненавидіти, але іншої реакції на його пропагандиський спіч бути не може. Через цю мерзоту в нашій державі війна. Тому не жалію за свої вчинки і буду так робити завжди. Слава Україні!” – написав Парасюк у “Фейсбуці”.

Як відомо, Олександр Вілкул – народний депутат V-VI i VIII скликань, віце-прем’єр-міністр і голова Дніпропетровської ОДА часів Януковича, колишній член Партії регіонів, тепер – один із лідерів “Опозиційного блоку”.

Володимир Парасюк – так званий “сотник” Майдану, учасник АТО (деякий час був бійцем батальйону “Дніпро-1” Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області). Народний депутат VIII скликання.

19 листопада 2015 року під час засідання комітету Верховної Ради Парасюк вдарив ногою в голову генерала СБУ Василя Пісного.

Читайте також:
Вибух біля машини Парасюка показав, що в нього вже не “Шкода”, а Subaru Outback

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна