“Кіборги” офіційно виклали в інтернет

 

Художні фільм “Кіборги” з п’ятниці, 23 лютого, доступний для платного перегляду в інтернеті.

Як передає “Новинарня“, про це повідомив режисер стрічки Ахтем Сеїтаблаєв.

“Зараз офіційно”, – написав він у “Фейсбуці“.

В інтернеті “Кіборги” дивитися онлайн можна на платформі Megogo в пакеті “Оптимальний”, передплата 97 грн./місяць.

Двома днями раніше команда “Кіборгів” заявила про незаконне розповсюдження в інтернеті піратської копії фільму.

“…Ми вважаємо неприпустимим жодне нелегальне копіювання та розповсюдження інтелектуальної власності навіть з патріотичною метою. Кошти, які ми зібрали за показ фільму, підуть на сплату податків, щоб підтримати наших хлопців на передовій, а також у Фонд “Повернись живим” на підтримку сімей загиблих кіборгів”, – ішлося в повідомленні на ФБ-сторінці картини.

Автори фільму наголосили, що за порушення авторського права, підтримку та поширення піратських копій винуватці нестимуть відповідальність і будуть покарані згідно з статтями 176 і 177 Кримінальний кодекс України (“порушення авторського права і суміжних прав”, “порушення прав на винахід, корисну модель, промисловий зразок…”).

Нагадаємо, кінофільм “Кіборги” вийшов на широкі екрани 7 грудня 2017 року і зустрів захоплені відгуки більшості глядачів та критиків; його прокат триває досі.
За словами голови Державного агентства з питань кіно Пилипа Іллєнка, фільм став абсолютним українським рекордсменом вітчизняного прокату за весь період незалежності України. За два місяці прокату стрічку переглянули понад 310 тисяч глядачів, сума зборів склала більш як 22,5 млн. гривень.

Читайте також:
Підсумки кінопрокату: “Кіборги” обігнали “Дзідзя” за касовими зборами

Як бійці по всій зоні АТО фільм “Кіборги” дивилися. ВІДГУКИ, ФОТО

Сценарист “Кіборгів” розповіла, що увійде в чотирисерійну телеверсію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна