Блукачі на кордоні: в Чернігівській області затримали ґвалтівника і росіянина-нелегала

 

На Чернігівщині, у прикордонному селі Берилівка Городнянського району, прикордонники відділу “Гірськ” затримали двох громадян – України та Росії, з яких перший розшукується за скоєння кримінальних злочинів, а другий – порушник кордону.

Подія трапилася в середу, 21 лютого, передає “Новинарня” з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Інформація про те, що селом блукають двоє невідомих чоловіків, надійшла прикордонникам від одного з місцевих жителів.
Для перевірки отриманої інформації до прикордонного села було направлено групу реагування.

“За півгодини пошуків імовірних порушників у прикордонній смузі, неподалік від пункту пропуску «Сеньківка», охоронці кордону затримали двох невідомих, що не мали при собі жодних документів, які посвідчують особу.
В ході перевірочних заходів встановлено особи затриманих. Ними виявилися 37-річний громадянин Росії та 32-річний громадянин України”, – ідеться в повідомленні.

Під час перевірки з’ясувалося, що українець розшукується правоохоронними органами за скоєння кримінальних злочинів, передбачених статтями 152-1 (“зґвалтування”) та 121-1 (“умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень”) Кримінального кодексу України.

Обох громадян притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму.

Українця передано співробітникам Городнянського відділення Національної поліції, а росіянина – співробітникам Державної міграційної служби України для притягнення до відповідальності за порушення правил перебування в Україні.

Читайте також:
“Зомбі” на болотах: прикордонники затримали заробітчанина,
який побоявся вертатись з РФ в Україну легальним шляхом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.