Полторак у зоні АТО привітав батальйон “Донбас-Україна” з днем народження

 

У п’ятницю, 16 лютого, під час робочої поїздки в район проведення АТО міністр оборони України Степан Полторак взяв участь в урочистостях з нагоди третьої річниці створення 46-го окремого батальйону спеціального призначення ЗСУ “Донбас-Україна”.

У своєму виступі він привітав військовий колектив зі знаменною датою та наголосив на тому, що народження підрозділу є святом для усіх Збройних сил України, інформує прес-центр штабу АТО.

Генерал армії Полторак акцентував увагу на тому, що немає такої ділянки фронту, де б не були бійці 46 обсп.

“Ви дуже багато зробили для нашої країни. Чимало бійців втратили своє здоров’я, є й втрати. Дякую за вашу мужність, патріотизм і любов до України… Дякую вашим рідним за те, що чекають і вірять у ваше швидке повернення додому. Всі ви люди з великим серцем і великою душею”, – підкреслив Степан Полторак.

У коментарі ЗМІ він підкреслив також особливу згуртованість батальйону.

З нагоди свята очільник оборонного відомства нагородив військовослужбовців підрозділу відомчими нагородами та преміями.

Читайте також:
Батальйон “Донбас-Україна” підбив вантажівку з російськими артилеристами. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна