Батальйон “Донбас-Україна” підбив вантажівку з російськими артилеристами. ВІДЕО

 

У районі Горлівки на Донеччині військовослужбовці 46-го окремого батальйону спецпризначення “Донбас-Україна” ЗСУ підбили вантажівку противника з боєкомплектом.
Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Про влучний постріл по, ймовірно, російських військових розповів один із бійців ЗСУ. Дата бою при цьому не нивається.

“З кар’єру виїздили три машини вантажних. Видно, що військові, наших на тому боці немає. Відкрили вогонь, спалили одну машину з боєкомплектом”, – сказав на камеру боєць батальйону “Донбас-Україна” з позивним “Авер”.

Згодом, за його словами, розвідка повідомила, що ця машина була з російськими військовими.

“Виявилося, за даними розвідки, що це артилерія РФ”, – пояснив “Авер”.

Як повідомляла “Новинарня” з посиланням на штаб АТО, вперше за тривалий час на Донбасі доба 23 січня минула без порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків.
В МЗС України пов’язали це з приїздом в Україну спецпредставника США Курта Волкера та його запланованим візитом на Донбас.
При цьому речники НЗФ ОРДО і ОРЛО заявили про нібито один обстріл з боку Збройних сил України по територіях “республік” – у районах Докучаєвська і Логвинового.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна