Омелян обіцяє “повернення” Ryanair у Київ і Львів восени

 

Найбільший європейський лоукостер Ryanair почне польоти в Україну у вересні 2018 року.

Про це повідомив в інтерв’ю “Громадському” міністр інфраструктури Володимир Омелян.

За його словами, презентація рейсів пройде протягом двох місяців, а літатиме ірландський бюджетний перевізник в аеропорти “Бориспіль” і “Львів”.

“Формально залишилося довести процедуру до кінця”, – додав Омелян.

Як відомо, на початку лютого 2018 року аеропорт “Бориспіль” прийняв нове положення про надання знижок, яке дозволяє отримати необхідні Ryanair пільги, що уможливлять прихід лоукостера в Україну.

Як повідомляла “Новинарня“, минулого разу Ryanair спільно з Міністерством інфраструктури після тривалих домовлянь заявляв про план приходу на український ринок у березні 2017 року. Тоді передбачалося, що авіакомпанія почне польоти за чотирма напрямками з Києва та семи – зі Львова восени 2017 року; почався продаж квитків.
Однак у липні Ryanair скасував прихід в Україну через непоступливість “Борисполя” щодо тарифів на обслуговування. Після цього міністр Омелян вимагав відставки керівника аеропорту.

Читайте також:
Омелян пообіцяв “хороші новини” про прихід Ryanair в Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна