Слідком Росії порушив проти ЗСУ і Нацгвардії справи за обстріли автобуса та Докучаєвська

 

Слідчий комітет РФ порушив дві кримінальні справи у зв’язку з обстрілом нібито Збройними силами України пасажирського автобуса і цивільних об’єктів у Донецькій області.

Військовослужбовці ЗСУ і Нацгвардія України підозрюються слідчими країни-агресора в причетності до злочинних дій 21 січня біля КППВ “Оленівка”, в результаті яких загинув мирний житель і ще один був поранений, а також у причетності до прицільного артобстрілу цивільної інфраструктури міста Докучаєвськ, де постраждали п’ятеро мирних громадян.
Про це інформують російські ЗМІ 24 січня.

Як відомо, штаб АТО спростував причетність Збройних сил України до обстрілу автобуса в “сірій зоні” біля КПВВ “ДНР” “Оленівка” 20 січня та заявляв про провокацію з обстрілом бойовиками контрольованого ними ж Докучаєвська 22 січня.

“Правоохоронці ДНР” заявляли, що обстріл автобуса вівся з району села Ясне поруч із Докучаєвськом, тоді як воно перебуває під контролем “ДНР”.

Читайте також:
Слідком Росії знову взявся порушувати кримінальні справи проти ЗСУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна