У селі під Москвою пантера загризла українського заробітчанина, – ЗМІ

 

У Підмосков’ї (РФ) у домашньому звіринці пантера насмерть загризла українця, який доглядав там за тваринами.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Агенція ТАСС із посиланням на прес-службу ГУ міністерства внутрішніх справ Росії по Московській області уточнює, що летальний інцидент стався в селі Обновльонний Труд Істринського району.

Відомо, що зоопарк належить бізнесменові Сергію Княгінічеву, який займається авіаперевезеннями. Деякі джерела пов’язують фігуру Княгінічева із заступником глави російського уряду Аркадієм Дворковичем.

За даними джерела ТАСС у правоохоронних органах, пантера, яка утримується в приватному зоопарку, напала на доглядача, коли той увійшов у вольєр, щоб погодувати тварину. Хижак накинувся на людину і перегриз шию. Після цього пантера втекла з клітки, але через кілька годин її вдалося зловити й повернути у вольєр.
За даним фактом проводиться перевірка.

За інформацією “Істра.рф”, розтерзаному хижаком чоловікові було близько 25-30 років. Видання опублікувало фото, зроблене у вольєрі після трагедії.

За словами власника, хижака звуть Мілан, і він не має наміру присипляти пантеру у зв’язку зі тим, що трапилося, оскільки вважає, що загиблий винен у своїй смерті.

Крім Мілана, у Княгінічева є ще близько десяти тварин родини котячих. Кнігінічев стверджує, що доглядачі у нього не працюють, а загиблий нібито був у нього в гостях.

Читайте також:
“Зомбі” на болотах: прикордонники затримали заробітчанина,
який побоявся вертатись з РФ в Україну легальним шляхом

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна