Закінчився осінній призов строковиків

 

В Україні завершилась призовна кампанія “Осінь-2017”, особливістю якої був додатковий призов громадян на строкову військову службу до лав Збройних сил України.

Військовими комісаріатами України було призвано та направлено до військ загалом 12460 осіб, у тому числі до ЗС України — 8 360, Національної гвардії України — 3500, Державної спеціальної служби транспорту — 600, повідомляє управління персоналу штабу командування Сухопутних військ ЗСУ.

“Тобто військові комісаріати виконали державне завдання на 100%. (…) Проте проблеми з тими, хто уникає строкової служби у війську, не бракує”, – сказано в повідомленні.

У відомстві нагадали, що в ході проведення осінньої призовної кампанії протягом жовтня-листопада 2017 року на строкову військову службу були призвані громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старші, які не досягли 27-річного віку та не мають права на звільнення або відстрочку від призову.
Строковики проходитимуть службу у всіх регіонах України, за винятком зони проведення антитерористичної операції.

Читайте також:
Львівський ОВК виклав список ухильників від призову,
але знищив через персональні дані

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна