У пожежі в Чернівцях загинув учасник АТО Вацлав, знаний сапер з ДУК ПС

 

У Чернівцях внаслідок пожежі, яка спалахнула ввечері 2 грудня, загинув учасник антитерористичної операції, сапер В’ячеслав Говоруха (друг Вацлав).

Фатальна пожежа виникла в будинку у районі Роша, повідомляють у соцмережах.

Вацлаву було 48 років. 1992 року закінчив Кам’янець-Подільське вище військово-інженерне командне училище.
Чернівчанин воював на Сході у складі ДУК “Правий сектор”.

“Пішов з життя наш побратим, сапер-легенда, вчитель і наставник молодих бійців, воїн, що пройшов три роки війни, аеропорти і промзону, офіцер до мозку кісток – друг Вацлав (Вячеслав Говоруха).
Людина зі незнищенним почуттям гумору, безкінечним бажанням допомагати усім, хто того потребує, талановитий в усіх відношеннях, щирий і добрий. Чоловік, що знайшов своє кохання, свою дружину Іринку, серед пекла війни. Друг, брат, кум…” – написала у “Фейсбуці” Ганна Рюміна.

Прощання із В’ячеславом Говорухою відбудеться у вівторок, 5 грудня, в місті Чернівці у Церкві Різдва Пресвятої Богородиці (вул. Капеланська) о 10:00.
Від дому на вул. Головна 44 – піша хода до кладовища “Годилів”, поховання о 14:00.

Читайте також:
На Донецькому напрямку загинув доброволець ДУК “ПС” Олег Динька “Єгер”

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна