Новопризначений Пасічник розпорядився, щоб “ЛНР” у Мінську представляв Дейнего

 

Угруповання “Луганська народна республіка” на переговорах у Мінську й надалі представлятиме так званий “в.о. міністра закордонних справ ЛНР” Владислав Дейнего.
Як передає “Новинарня“, відповідне доручення йому дав 25 листопада новий ватажок “ЛНР” Леонід Пасічник.

“Першим завданням, дорученням для вас визначив представляти інтереси нашої “республіки” на мінських переговорах з метою врегулювання конфлікту на Донбасі мирним шляхом і недопущення кровопролиття на наших територіях”, – сказав Пасічник, звертаючись до Дейнего.

Раніше в суботу “в. о. глави ЛНР” заявив, що “республіка” продовжить колишній курс у внутрішній і зовнішній політиці.

Як інформує сайт сепаратистів “ЛИЦ”, цього дня так звана “народна рада ЛНР” одноголосно затвердила Леоніда Пасічника “виконуючим обов’язки глави ЛНР”.
Також самопроголошений “парламент” у Луганську задовольнив заяву Ігоря Плотницького про “відставку за власним бажанням”, подану 24 листопада, і схвалив його пропозицію про призначення замість себе “генерал-майора МГБ ЛНР” Пасічника.

Читайте також:
Нагороджений Ющенком “Магадан”.
Хто такий Леонід Пасічник, який очолив “ЛНР”

Гучна заява “глави МЗС ЛНР” Дейнего:
Луганська і Донецьк повинні повернутися до складу України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна