На лисичанському блокпосту зупинили “Тойоту”, нафаршировану зброєю. ФОТО

 

На одному з блокпостів у Лисичанську Луганської області поліцейські під час перевірки автомобіля виявили й вилучили велику кількість зброї та боєприпасів.
Про це повідомляє прес-служба луганської обласної поліції.

Співробітники батальйону патрульної служби поліції особливого призначення “Тернопіль” зупинили для перевірки автомобіль Tayota Prado з п’ятьма пасажирами. Автомобіль був вщерть забитий речами. Тому до перевірки залучили кінолога зі службовим собакою. Пес вказав правоохоронцям на те, що в речах у автомобілі щось заховано.

Загалом правоохоронці вилучили з автомобіля три ручні протитанкові гранатомети РПГ-26, чотири постріли до ручного протитанкового гранатомета РПГ-7, три гранати Ф-1 без запалів, одну гранату РГД-5 із запалом, одну гранату ГРН із запалом, 55 гранат до підствольного гранатомета ВОГ-25 П, 414 набоїв калібру 14,5 мм, 65 набоїв калібру 5,45 мм та 1026 набоїв – 7,62 мм.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 263 ККУ – “незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”.

Водій затриманий для з’ясування всіх обставин події, автомобіль доставлений на штрафмайданчик.

null

null

null

Читайте також:
На Київщині затримали групу поліцейських, які торгували зброєю. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна