“В очікуванні перемир’я”: біля Авдіївки загинули двоє воїнів ЗСУ. Поранених – понад десять

 

Інтенсивність обстрілів позицій Збройних сил України по всій лінії розмежування на Сході значно зросла, поблизу Авдіївки ввечері 30 березня загинули двоє військовослужбовців.
Про це повідомляє прес-центру штабу АТО.

“Внаслідок обстрілу позицій однієї з окремих механізованих бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на Донецькому напрямку поблизу населеного пункту Авдіївка загинули два військовослужбовці. Обстріл наших позицій на даному напрямку вівся з важкого забороненого озброєння: танка, мінометів калібру 120 мм та 82 мм”, – йдеться у повідомленні штабу АТО.

Як відомо, під Авдіївкою службу несе 72-га окрема механізована “чорна” бригада з білої Церкви.

“У вечірній час значно зросла інтенсивність обстрілів по всій лінії розмежування. Внаслідок боїв дев’ять військовослужбовців отримали поранення, ще двоє – бойові травми. Відкриваючи вогонь у відповідь, наші захисники давали гідну відсіч ворогу. Втрати російсько-окупаційних військ з’ясовуються”, – додали у прес-центрі.

Як повідомляли у штабі станом на 18:00, з початку доби троє українських захисників зазнали поранень, ще один отримав бойову травму.

Як повідомляла “Новинарня“, 29 березня тристороння контактна група в Мінську – напередодні Великодня – узгодила повне дотримання режиму припинення вогню, яке набуде чинності з 1 квітня 2017 року.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна