КМДА відвела місце на Лук’янівському цвинтарі для поховань учасників АТО

 

Київська міська держадміністрація відвела сектор на території Лук’янівського кладовища для поховань загиблих учасників АТО. Про це йдеться в розпорядженні КМДА №243 від 3 березня.

“Відвести сектор для поховання померлих (загиблих) учасників антитерористичної операції на алеї почесних поховань з окремим входом на території Державного історико-меморіального Лук’янівського заповідника”, – сказано в документі.

Як відомо, після перепоховання Олександра Олеся на Лук’янівському цвинтарі планують облаштувати Алею почесних перепоховань для визначних українців з-за кордону.

За даними прес-служби Київради, станом на лютий 2017 року в столиці зареєстровано 206 родин загиблих учасників АТО – мешканців Києва. Переважна більшість із них загинули в 2014-2015 роках і були поховані на периферійних кладовищах.
Із 2016 року кількість втрат в АТО помітно скоротилася.

Читайте також:
Київрада виділила землю 92 родинам загиблих АТОвців

У Києві затримали зловмисника, який крав бюсти з військового кладовища

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна