На Донбас прибувають озброєні “донські козаки”, які хочуть зробити Азарова президентом, – “ІС”

 

19 лютого в місті Новочеркаськ Ростовської області РФ на базі представництва “Всевеликого Війська Донського” (ватажок – Микола Козіцин) заплановано проведення підсумкових зборів з питання “відновлення” так званої “Козачої національної гвардії”, як має бути задіяна в бойових діях на Донбасі проти ЗС України.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на оперативні дані групи “Інформаційний спротив”, які оприлюднив народний депутат Дмитро Тимчук.

“Попередні збори з даного питання було проведено на початку лютого ц.р. за участю «отаманів» і представників «ДНР/ЛНР», також його відвідав колишній прем’єр-міністр України Микола Азаров (якого в ході зборів називали «майбутнім президентом України») і представники ФСБ РФ”, – інформує розвідка.

Зазначається, що під час зборів отаман Козіцин наголосив на необхідності прискорення остаточного формування “КНГ”, “яка діятиме на Донбасі незалежно від військових підрозділів «ЛДНР»”.

“Орієнтовно 23 лютого 2017 року Микола Козіцин планує виїзд до Москви, в адміністрацію президента РФ, з доповіддю про готовність «КНГ» до бойових дій і для отримання наказу про задіювання цих незаконних збройних формувань на території Донбасу проти Збройних сил України”, – ідеться в повідомленні.

Раніше група “ІС” зазначала, що на територію окупованого Донбасу вже прибуло близько 300 російських козаків із “Козачої національної гвардії”.

Як відомо, екс-глава уряду України часів Януковича Микола Азаров у 2014 році виїхав до Москви, де очолив союз політиків-втікачів.

Читайте також:
Козачий отаман Козіцин з “ЛНР” особисто отримав підозру
від української прокуратури

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна