У Києві шукають зловмисника, який уночі застрелив мешканця Русанівки і втік

 

Поліція Києва розшукує зловмисника, який у ніч із 10 на 11 січня застрелив чоловіка на Русанівці. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП.

За словами свідків, інцидент стався о 23:30. Двоє чоловіків перебували біля під’їзду будинку на Русанівському бульварі. Один із них тримав у руці пістолет, з якого здійснив п’ять пострілів і зник у невідомому напрямку.

Потерпілий – 40-річний місцевий житель, його госпіталізували з вогнепальним пораненням голови, грудей і плеча. Лікарі проводили реанімаційні заходи, проте врятувати потерпілого не вдалося – вранці він помер.

Правоохоронці виявили та вилучили на місці події п’ять гільз набоїв калібру 9 мм, дві кулі, автомобіль Volkswagen Passat, в’язку ключів від машини і квартири.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 (“умисне вбивство”) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
В одному з ресторанів Києва чоловік влаштував стрілянину

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна