В одному з ресторанів Києва чоловік влаштував стрілянину

 

У Печерському районі столиці в четвер ввечері сталася стрілянина в одному із ресторанів. В результаті інциденту двоє жінок отримали дотикові вогнепальні поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в Києві, передає “Новинарня“.

Правоохоронці встановили, що у ресторан зайшов чоловік зі зброєю. Висловлюючись нецензурною лайкою, він здійснив кілька неприцільних пострілів та зник із місця події на автомобілі.

Внаслідок інциденту дві відвідувачки закладу отримали тілесні ушкодження. У однієї потерпілої – непроникаюче поранення руки, в іншої – травма ноги. Із заявами до поліції вони не зверталися.

У вчиненні правопорушення правоохоронці обґрунтовано підозрюють місцевого жителя, 1985 року народження. Проводяться всі необхідні заходи для його затримання.

Подія кваліфікована як хуліганство, відповідно до ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Слідчим відділом Печерського управління поліції столиці розпочате досудове розслідування.

Читайте також:
В київському метро затримали чоловіка з гранатометом. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна