У Мар’їнці відновлюють 11 житлових будинків, зруйнованих війною

 

Українська влада відновлює в місті Мар’їнка Донецької області 11 житлових будинків, пошкоджених унаслідок бойових дій. Про це, як передає “Новинарня“, повідомив голова обласної ВЦА Павло Жебрівський.

“Станом на сьогодні в Мар’їнці йде відбудова 11 пошкоджених снарядами житлових будинків. Це ті, що були найбільш пошкоджені. Залишається ще 10 будинків. Один спалений будинок прийняли рішення зносити і на його місці будемо будувати новий”, – написав він у соцмережі.

Голова ВЦА оприлюднив фото одного з багатоквартирних цегляних будинків, який ремонтують на зруйнованих поверхах.

Також Жебрівський розповів про те, що в міста Мар’їнка і Красногорівка цього тижня буде завезено першу партію буржуйок.

“Газу там і далі нема – російська сторона й далі не дає гарантій припинення вогню для того, щоб ми могли відновити ГРП (газорозподільні підстанції) в сірій зоні. Рятуємо людей від холоду буржуйками. Цю партію буржуйок роздамо сім’ям з малими дітьми, мешканцям похилого віку та людям з особливими потребами”, – повідомив голова обласної ВЦА.

Читайте також:
Жебрівський доповів депутатам про втрати у лавах ЗСУ за добу та про руйнування за час війни

На Донеччині почали відбудовувати міст на дорозі Бахмут – Горлівка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна